От две седмици в ефира се върти новото парче на Сантра - „В твоя чест“, което е в дует с рапъра от X Factor Наско Колев.

Съвместната им работа се харесва много на публиката и вече има над милион и половина гледания в YouTube, но не и на влогъра Емил Конрад, който пусна негова пародия.

Не е ясно обаче срещу кое точно възроптава Конрад – дали срещу музикалния проект, или срещу новосформиралия се дует. Преди известно време упорито се говореше, че между Сантра и Емил има не само приятелство, но и любовни искри.

Дори да е било така, вече всичко е в историята, защото певицата е бясна на влогъра. Наш източник е станал свидетел на техен скандал, който се състоял не къде да е, а на публично място, в актуално столично заведение. Нежната половинка от екс-двойката изглеждала видимо обидена и изнервена от ситуацията и му търсила сметка защо е постъпил така.

Оправданията му обаче явно не са свършили никаква работа. Приятелите й твърдят, че Сантра не ще вече да чува за Емил.

„С Наско, Bashmotion (режисьора на видеото – б.а.) и целият екип вложихме толкова труд в песента и клипа, а той да я оплюе за нула време. За какъв се взе?“, коментирала звездата.