Сантра започва кариерата си на 15 години. Записва хита "Не ме обичаш вече" заедно с едно от най-големите имена в хип-хопа - Спенс.

Прави и другия голям хит в българската музика "Без теб". Следват много успешни парчета, основно дуети, които публиката обича. През 2013 година тя започва отново да прави солови парчета, първото от които е "Нещо по-добро", а през месец юни излиза следващият хит със заглавието "Kъсно за романтика", пише signal.bg.

Изпълнителката споделя, че винаги успява да намери вътрешна мотивация и да продължава да работи, дори понякога нещо да не се случва, както го е планирала.

"Мотивацията е вътре в нас. Всеки трябва да знае защо прави нещо. За мен една от силните мотивации е това, че съм успяла да постигна нещо и че съм успяла да го направя да се случи. Дори 5 проекта да не станат или хора или цели или за каквото и да става въпрос, 6-тият знам, че ще стане и, когато стане, съм още по-доволна, че не съм се отказала.

Мисля, че съм постигнала много до този момент. Най-малко не съм се отказвала от нещата, които са ми били трудни - от кариерата, например. Имам едно предаване, което е доста успешно вече 2 години - Close up по The Voice. Развила съм се до някаква степан. Научила съм се да изкарвам пари. Пораснала съм. Станала съм по-добра от преди, спрямо себе си, спрямо околния свят в много отношения. Това всичко ги приемам като големи успехи. Според мен, това е животът. Да се движиш на някъде" - казва тя пред zamisliteihorata.com.

Твърди се, че напоследък всеки се е втурнал да прави музика. Като отидеш в студиото ти оправят гласа, режат ти дори срички и ги слагат на други думи. Отстрани погледнато излиза толкова лесно да се създаде песен и да звучи добре.



"Естествено, че всеки може. Както и всеки може да опъне сергията на улицата и да продава баници. Но има голяма разлика от това да имаш сергия и да притежаваш Макдоналдс. Всеки може да отиде и да направи нещо. Въпросът е колко успешно ще е това нещо и колко време ще се задържи в пространството" - на мнение е певицата.

Все повече се говори за парите като главен фактор за успех и в шоубизнеса. Но според Сантра не всичко може да бъде подчинено на тях.

"Има неща, които не се купуват с пари, като човечност и харизма, например. Това не се купува. Какво? Ще отидеш в магазина: "Добър ден, може ли една харизма, ако обичате, и малко човечност, защото ми липсват… или емоционална интелигентност?“ Това са неща, които човек ги гради сам или ги получава в наследство от родителите си, от семейството, от средата, ако е имал късмет. Да, можеш да си купиш добра музика, но имаш нужда и от качества, които са необходими, за да стигне тази добра музика до хората и да се задържиш във времето. Животът е колело - днес си мислиш, че си най-големият, а утре си никой. Всички го минават това завъртане. Няма минаване покрай него" - обяснява тя.