Сантра, която преди време участва в шоуто "Музикална академия", споделя че музикално риалити един изпълнител може да се обогати.

"Музикална академия" беше предаване за музика и в него можеш нещо да научиш, особено след като в центъра на фокуса е песента. Но в "Биг брадър", който в момента тръгна, не мисля, че бих участвала. Там фокусът е друг" - казва тя пред "24 часа".

Изпълнителката е наясно какви са плюсовете и минусите на успеха и подчертава: "Ако човек има очакването, че успехът ще го направи щастлив, според мен това може да е разочароващо. Или че хората ще те харесват повече... това са илюзии".



Въпреки че жените в хип-хоп индустрията са твърде малко, тя е категорична: "Не мога да кажа, че е трудно да си жена в хип-хопа. И да, много лесно може някой да ми убие кефа, ако иска (смее се)".

По повод на изявленията на някои изпълнители за взаимоотношенията си със Саня Армутлиева, шефката на "Вирджиния рекърдс" и скандалът, който се развихри в медиите, Сантра изрази своята позиция:

"Имам отношение дотам, докъдето смятам, че музикантите трябва да сме по-информирани и образовани, както и сплотени по отношение на интересите ни. Преди това можем да претендираме за по-добри условия на работа, но със сигурност няма да ги получим", пише signal.bg.