След не съвсем кратка творческа и емоционална пауза снощи Сантра зарадва почитателите си с нов проект, носещ многозначителното заглавие „Целият свят“. Официалното представяне на видеото беше в 19 часа в канала на Facing The Sun в You Tube. А коментарите отдолу не закъсняха: „Песента е супер различна и яка! Поздравления!“, „Уникална песен! И толкова истина има в нея! Сантра ми липсваше!“, „Прекрасна песен, стойностна, истинска. Талант и емоция = САНТРА!“, „Силно завръщане, браво“ и т.н.


„За първи път ми се случва толкова дълго време да не пускам сингъл. Причината е, че аз винаги съм изразявала моите емоции чрез музиката, тя е най-универсалното изкуство, което ми дава възможност да го правя. Но чисто емоционално в този период не ми се случваше нищо, което да ме вдъхнови и което да почувствам достатъчно силно, че да мога да го вплета в музика. Този проект дойде, когато бях сама в личен план. Тогава се роди музиката и част от текста, който разказва не просто за връзката между мъж и жена, а за смисъла в нея. Подготвях го 5 месеца. Това е изображението на един момент в живота ми, когато не бях щастлива“, коментира певицата.


Музиката на „Целият свят“ е дело на Сантра, текстът е в съавторство с Лъчезар Стефанов 22G, а аранжиментът е на Димитър Лефтеров-Mitko Beats. Видеоклипът е заснет от режисьора Емануил Алберт на Маслен нос - най-източния ръкав на Странджа планина, вдаден навътре в морето.
Макар в цялата тази история и в цялата песен да има голяма доза тъга, Сантра споделя, че в момента е щастлива в личен план и с този проект, реализиран в началото на Новата година, поставя нов етап както в личностното, така и в творческото си развитие.