Отборът на актуалните звезди остана само с двама участници (Поли Генова и Дичо). Вчера зрителите на "TV7" решиха шоуто да напусне Сантра.

Талантливата изпълнителка отпадна от надпреварата за 100 хил. лв. и загуби музикалния двубой, събирайки 36,76% от гласовете на зрителите.

Нейният опонент Етиен привлече 63,24% от вота на аудиторията, а Георги продължи напред по волята на журито, което го спаси с почти пълно единодушие.

Към всяка от групите в шоуто се присъедини по един нов изпълнител, който да ги направи съпричастни към конкретна благородна кауза.

Задачата на отбора на легендите е да пее в подкрепа на пенсионираните артисти. Към техния отбор с мисията се присъедини големият глас на България Борис Годжунов.

Той е една от емблемите на българската естрада, сега пенсионер, кото преживява с околон 200 лв. пенсия, както сам обяви - половината отивали за лекарства.

Задачата на отбора на младите таланти е да пее в подкрепа на талантливи деца от домове за сираци. И в техния отбор влезе Ники, който е отраснал без родителска грижа.

Задачата на отбора на актуалните звезди е да пее в подкрепа на сирийските бежанци, потърсили убежище в България. Затова в техния отбор вече е Линда от Сирия.