Певицата Сантра е взела гаджето на плеймейтката Ася Капчикова. 36-годишната изпълнителка е залюбила боксьорът Кристиян Дончев, който преди време топлеше леглото на еротичната звезда с най-малки естествени гърди. Той смени рапърът Криско тогава, но скоро след това връзката им се разпадна. Сега спортистът вече върти любов с кака си Сантра. Изпълнителка на хита „Без теб" пусна обща снимка, за да официализира връзката си с Кристиян.

„Във време, което ни поставя пред такива трудности, трябва да се държим заедно и да се подкрепяме. Ще има трудни и лесни моменти, но хората, които си заслужават няма да ви оставят, когато имате нужда от тях. Това са и хората, които можете да наречете - семейство.. Благодаря ти, че си до мен и ме подкрепяш. Обичам те", написа певицата.

Колежката й Мария Илиева първа ги поздрави, а след това и влогърът Емил Конрад. „Това ли е гаджето ти, Сани", попита Галка от Каризма, на което тя отговори с намигване и сърце. „Има човек в живота ми, който преобърна цялата ми представа за мъжете - в положителния смисъл на думата. За първи път виждам мъж, който знае как да се държи, и е такъв, какъвто трябва да бъде. Галантен е. Просто е различен”, така преди няколко години е Ася Капчикова представи на обществото тогавашния си любовник Кристиян Дончев.

" Той кара хеликоптер, ей така, за кеф, пътува до всевъзможни екзотични дестинации, има скъпа кола и още по-скъп мотор. Той си позволява неща, които не всеки средностатистически хлапак може да си позволи. Не е ясно с какво се занимават родителите му но явно имат пари и угаждат на всичките му прищевки”, издадоха тогава дружки на плеймейтката припомня Телеграф.

снимка:инстаграм сантра