След година и половина творческо и емоционално мълчание Сантра избухна с ново парче. Проектът е съвместен с Choko и носи заглавието „С твоите имена“. Идеята за колаборация се заражда, докато двамата изпълнители снимат предаването Close Up, на което Сантра е водеща и продуцент. „Родени сме с два дни отстояние и някак се усетихме, разбирахме се с две думи“, признава певицата. Заедно с Димитър Лефтеров-Mitko Beats работят по музиката, текста и аранжимента. Всичко измислят и правят тримата. А за видеото към екипа им се включват и двама режисьори - Николай Шопов и Adventador. Хрумката за ретро стила също е обща. Снимат на пътя около Илиянци и в заведение, където доста се развихрят.

„Ако не беше Сантра да ме накара да направя нещата, които правя в клипа, никога нямаше да се навия“, откровен е Choko. Но пък крайният резултат е наистина впечатляващ - нещо по-различно, креативно, артистично, което им е отнело цели 6-7 месеца за подготовка и реализация. „Събрахме се много хора, дадохме си енергията и смятам, че това се отрази“, споделя Сантра.

„С твоите имена“ е много любовна песен и несъмнено по-любопитните меломани си задават въпроса стои ли муза зад този проект. На тях певицата отговаря загадъчно: „Любовта е много важна част от живота и от творчеството. За мен е безкрайно удоволствие да съм привилегирована да умея да вкарвам любовта си в изкуство.“ „С твоите имена“ може да бъде намерена в канала на Facing The Sun в You Tube.