Скандалната певица Жана Бергендорф вече няма продуцент.

Компанията „Вирджиния рекърдс”, начело на която е Саня Армутлиева обяви официално, че договорът между бившата участничка във „ВИП Брадър” и фирмата е изтекъл пред юли и повече няма да бъде подновен.

В официалното съобщение на "Вирджиния рекърдс" се казва още, че „Жана се нуждае от малко време, за да се върне към себе си”.

Явно констатацията е намек към непрекъснатите скандали с дрога и шофиране под въздействието на упойващи вещества, в които се замесва Бергендорф. Заради тях участията й в България в последно време значително намаляха.

На Нова година тя бе принудена да пее на площада в Горна Оряховица, докато колегите й се изявяваха на топло в луксозни хотели или на площадите на големите градове като София и Пловдив.

Заради липсата на участия продуцентът Армутлиева не страдала много от раздялата с Бергендорф, която също си дала сметка, че няма да сполучи в България.

Затова обмисляла да забегне в чужбина, още повече, че има опит от престоя си в Южна Корея, където си изявява като певица по баровете.