Съдията в X Factor Саня Армутлиева за първи път повдигна завесата пред личния си живот.

На страниците на сп. EVA Саня Армутлиева признава, че все още е влюбена в съпруга си след 15 години брак. Тим e англичанин, който също работи в музикалния бизнес.

„Огромен късмет е да прекарваш живота си с някой, който е толкова много твоето момче, а ти си толкова много неговото момиче” - щастлива е чаровната къдрокоса дама.

„Не аз го открих, а той откри мен”, допълва тя и е не се притеснява от факта, че в него са влюбени още 3 жени – майка й и двете й дъщери Маргарита (13 години) и Алма (10 години).

Саня Армутлиева признава, че покрай мъжа си  винаги е във форма, тъй като двамата често обикалят планините и карат колелета. Саня описва Тим и като "най-добрият готвач, истински chef". Тя му асистира, докато той готви средиземноморска, индийска кухня. И двамата са вегетарианци и ядат само риба.

Съпругът й е оказал най-голямо влияние върху личното и развитие, а за професионалното тя отчита като най-важен фактор приятелството й с бившия съпруг на Камелия Тодорова - Майкъл Кунстман, който я е въвел в музикалния бизнес.