Вече е ясно името на третият член на журито на музикалното риалити "Х фактор".

От малките екрани ще лъха много сексапил от една елегантна и стилна дама, изградила имидж в музикалния бранш.

Маги Халваджиян е избрал на менторският стол да седне Саня Армутлиева. Шефката на "Вирджиния рекърдс" от години е член на журито в предаването. Компанията й продуцира повечето от участниците в музикалното шоу и присъствието и отново сред менторите е очаквано.

Освен нея на мястото на журито ще застане Криско, който и миналият сезон бе част от предаването. Тогава той водеше отборът на момичетата, а неговата участничка Дара в момента се радва на огромен успех.

В "Х фактор" се завръща след едногодишна пауза и Велизар Соколов - Заки. Едната половина от дует "Авеню" е много харесван от публиката и желан за ментор от много от участниците. Маги Халваджиян все още не издава последният член на звездното жури, но се очаква отново да има женско присъствие, за да има баланс.

Повечето меломани предполагат, че отново на стола до останалите ще седне Люси Дяковска, която направи фурор с групите миналата година. Ясно е, че водещи на шоуто отново ще са красавиците Алекс Раева и Мария Игнатова, които заемат този пост от началото на шоуто преди няколко години.