Истински фурор предизвика дъщерята на Саня Армутлиева - Алма, след като представи първата си песен. Социалните мрежи прегряха от коментари, но не толкова за хитовото парче, колкото за визията на 15-годишното момиче.

Младата надежда на българската музика се оказа истинско копие на звездната си майка. Девойката не само визуално е ограла кожата на Саня, но доста добре е попила и нейните маниери и начин на говорене. Из интернет гръмнаха коментари с изумление как може двете дами да са като две капки вода. "Все едно виждам Саня като млада", пишат шокирани почитателите на Армутлиева, пише "Шоу".

Алма определя майка си като смела жена и е напълно наясно, че сравмнения с нея ще има. "Нямам нищо против да имам критики и негтивни коментари, защото това показва колко съм силна и че не могат да ме разклатят", категорична е тя. Красивата Алма живее в Берлин, макар нито един от родителите й да не е от там. Баща й обаче е учил там, завързал е добри познанства и обожава града. Един ден се обадил на дъщеря си да й каже, че е намерил страхотен апартамент и ако тя иска може да отиде да живее там. Не й трябвало дълго време за размишление, събрала багажа си и се записала в интернационално училище.

Алма разказва за своето начало в музиката и за това как се стигнало до дебютното парче. „Качвам кавъри на песни в социалните мрежи. Един ден майка ми се обади и ми съобщи, че един румънски продуцент иска да работи с мен. Тя винаги е до мен. Ако не беше майка ми, нямаше да стигна до тук” – откровена е тя.