Актрисата е уволнена от единствената пиеса, в която участваше – „Поручик Бенц” по романа на Димитър Димов. На нейно място вече играе Йоана Буковска.

Ясно е като бял ден каква е причината русокосата красавица да се раздели с единствената си театрална роля, след като се раздели и със съпруга си. Режисьор на спектакъла е нейният бивш свекър – Бойко Илиев. Очевидно след като актрисата вече не е обвързана със сина му, режисьорът не се чувства длъжен да продължава да работи с нея. За Саня и без това се твърди, че има доста спорни качества като актриса и единствената причина да й дават роли е влиятелното семейство на мъжа й. Сега вече тази причина отпада, а красавицата с големите очи остава без абсолютно никакви професионални ангажименти, писа „Уикенд“.

В „Поручик Бенц” хубавата блондинка играеше с един от най-добрите приятели на Ники Илиев – Любомир Ковачев, както и с Ивайло Захариев, когото тв зрителите познават като Мартин от „Под прикритие”. Двамата остават на сцената, но вече им партнира Йоана Буковска. Според тях, режисьорът е направил най-добрия възможен ход, като се е отървал от бившата си снаха и е сложил на нейно място далеч по-талантливата, макар и не така млада Йоана. „Саня не става за нищо! Без Ники Илиев и семейството му ще умре от глад”, смятат фенове на театъра.

За момента нито Саня, нито Ники признават за раздялата си. Уволнението на актрисата обаче е доказателство, че е скъсала отношенията със семейството на младия актьор и режисьор. Според запознати, двамата все още се опитвали да изглеждат като двойка пред другите само заради филма на Ники „Нокаут”, в който Саня играе главна роля. „Когато го свалят от екраните на кината, ще признаят, че са разделени”, смятат познати на артистичното семейство. 

Източник: HotArena