Ден преди вчера да стане официална съпруга на любимия си Ники Илиев, красавицата от сериала ''Забранена любов'' Саня Борисова покани 60 свои приятелки на моминско парти в най-лъскавата механа на родопското село Ковачевица.

Хора от заведението разкзват, че момичетата около Саня не я оставяли да стои на масата, а непрекъснато я карали да танцува, защото след това идвали сериозните неща като семейство и деца.

На 7 километра от своята съпруга ­ в село Лещен, режисьорът и актьор Ники Илиев също бе поканил 60 другари, с които каза ''сбогом'' на волния ергенски живот. Влюбените държали цифрата 6 да присъства в целия ритуал на сватбата, защото носела късмет и на двамата.

Лещен бе избран от Ники, защото по-голяма част от неговия пръв опит като режисьор ­ успешната лента ''Чужденецът'', бе снимана по тези места.

Без грам следа от купонясването по малките часове в събота сутринта колоната от автомобили със сватбари се насочи към Банско, където към обяд любимците на млади и стари си казаха заветното ''да'' в ритуалната зала на общинския съвет, пише Монитор цитира lifestyle.bg.

След подписа в гражданското местният поп венча младите в храма ''Св. Троица'' и ги посъветва да се обичат и уважават. И да са заедно както в добри, така и в лоши моменти.