Популярната продуцентка и любим кадър на музикалните риалити формати - Саня Армутлиева е преминала през коронавируса още в разгара на лятото. Това издаде нейната дъщеря - младата певица Алма.

Според думите на момичето, родителката й е боледувала от ковида през юли тази година, като това е била и причината да отменят семейната ваканция, която планирали по-рано. "Майка ми мина през вируса, заради което планираната ваканция на семейството отпадна, но нямаше драма и просто всички след това се събрахме в София, вместо да пътуваме", издаде наследницата на Армутлиева.

Алма разказа и за това как протича ситуацията с вируса в Берлин, където живее в момента. "Тук по централните улици и в затворени пространства носенето на маски е задължително, защото и тук заразените растат всеки ден. Дори когато влизаш в ресторант трябва да си с маска и чак когато седнеш имаш право да я махнеш. Всички дисциплинирано спазват правилата. Аз самата се отнасям доста сериозно към защитните мерки и ми е важно да не поставям близките си и себе си в рискови ситуации", коментира в интервю за Блиц изпълнителката.