Бившата половинка на режисьорът Ники Илиев - Саня Борисова отново се носи на крилете на любовта. Чаровната блондинка има нов мъж до себе си, но упорито отказва да разкрие самоличността му. Кой е мачото, откраднал сърцето й знаят само сестра й и най-близките й приятели.

В момента Саня и новият й са на романтичен воаяж в Париж. Актрисата дори сподели фотос от там, но на снимката се вижда само тя. Не е ясно от кога двамата са заедно, но близки до Саня твърдят, че връзката им се задълбочила по време на социалната изолация. Именно новата любов в живота на Борисова я накарала най-накрая да даде развод на Ники Илиев. В началото на юни двамата официално се разведоха.

В момента Ники пък е на море в Лозенец. Компания му прави любимото му куче Анджи. Той публикува кадър от лятната си ваканция, заедно с четириногото, а над снимката написа : „На море с Анджи, която още се страхува от вълните, както когато беше бебе. Без да осъзнава, че вече е голяма и няма как да я обърнат. Но всичко е процес.“. Откакто се разделиха със Саня, името на Илиев бе свързвано с няколко засукани актриси. Той обаче отрече да е имал нещо повече от приятелски и професионални отношения с тях. Към момента режисьорът не разкрива да има нова жена до себе си.