Красавецът Мартин Котрулев е сигурният победител от „Х Фактор", вотът е уреден, а името на печелившия се е знаел още в самото начало.

За тази измама алармираха видни музиканти.

Първи за шашмата, която се готви, предупреди Николай Калчев - Коко, който написа във фейсбук, че „Саня се подмокря и отгоре, като види младите момченца, та не може да ги прецени реално!".

Повод за думите му стана гневът на музикалната гилдия срещу Армутлиева, заради която отпаднаха очарователните близначки Алекс и Влади и рускинята Виктория.

Според запознати Саня сама си подбирала младите момчета, които да преследва, и нищо не можело да я спре, за да постигне целта си.

Къдравата хищница сама ще си посочи победителя от шоуто, тъй като наградата за него ще е договор с нейната компания „Вирджиния рекърдс".

Затова и продуцентът на рейтинговото шоу Магърдич Халваджиян позволил на Армутлиева да тика напред своя фаворит.

А това определено е хубавецът Мартин. Саня се разтапя всеки път, когато той е на сцена, въпреки че всъщност пеенето му не е нещо особено, коментират музиканти.

Самият Мартин също не крие, че го привличат агресивни, значително по-възрастни жени. Саня пък използва всеки повод, за да го прегръща и гали, а в същото време се изказва гадно за всички жени състезателки, които пеят по-добре от Мартин.