Най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова се влюби в конете. След края на зимния сезон Сани се впусна в ново предизвикателство. Тя започна тренировки по конна езда.

30-годишна софиянка сама се похвали с новата си страст. Жекова е започнала да изучава тънкостите в конния спорт на специална база.

Сноубордистката дори визуално изглежда в съвсем друга светлина. Тя е облечена в спортен екип като жокей, а на главата си носи специална каска, каквато се използва в конните състезания. Сани е гушнала расов бежов жребец, който очевидно няма нищо против компанията й.

"Тренировка за вашия ум, тяло и душа. Красиви коне. Магическа гора. Хиляди птици. Синъо небе. Пълна луна. Любезни приятели. Насладете се на пролетта", възхищава се самата Сани в социалните мрежи.

Не е тайна, че тя има афинитет към екстремните спортове. Освен сноуборда, който е нейната голяма сила и професия, тя се е пробвала в гмуркането и сърфа.

Сани продължава да не разкрива дали има любим мъж до себе си. Тя се радваше на дългогодишна връзка с австралийския сноубордист Алекс Пулин, но преди време двамата скъсаха, пропомнат от "България Днес".