Често екранните образи се различават значително от истинската личност на актьорите, които ги играят. Но понякога дългото време в един образ може да промени самия човек.

Години наред Сара Джесика Паркър бе в ролята на Кари Брадшоу в сериала „Сексът и градът".

И дори след финала му феновете не спират да я идентифицират с обърканата и бъбрива дама, влюбена в Тузара.

Досущ като своята Кари, Сара се превърна в модна икона на милиони. Дамата блести с оригинален стил и се интересува живо от всичко в този бранш, пише Dnes.bg.

Макар че не е в А-листата на холивудските актриси, Паркър постоянно е канена за различни фотосесии и корици. Защото тя просто е обвързана с модата!

През юни дамата блести от корицата на руското Harper's Bazaar Russia, където защити успешно титлата си на „модна икона". Облечена в доста елегантни тоалети на Louis Vuitton, Jean Paul Gaultier, Dolce&Gabbana, Dior, Ralph Lauren и Vionnet, Сара излъчва женственост и нотка аристократизъм. Облеклата са в черно-бялата гама, като на фокус е райето.

Притежателката на стотици чифтове обувки този път е заложила на Giuseppe Zanotti и Christian Louboutin.

А преди няколко дни тя гордо се разхождаше из чисто новия мол в Манила, Филипините, където бе поканена специално за откриването му. Пред своите фенове актрисата каза:

„Най-доброто, което можеш да направиш, е да бъдеш себе си. Прави избори, които да те карат да се чувстваш добре".

Паркър призна, че не пазаруването до пълно изтощение e това, което създава стила ти. Колкото и тоалети и аксесоари да си купува човек, ако няма очи и усет, останалото е без значение.

„Не е въпросът в пазаруването, а в усета. Обожавам да се разхождам из улиците на Ню Йорк и да оглеждам хора с различни форми, цветове, култури, да вдишвам миризмата на храна и да откривам интересни архитектурни форми", допълни звездата.

Сара е на 48 години и е намерила собствения си стил. Но според нея тези, които още не са, не трябва да се притесняват, защото времето е пред тях:

„Трудно е да откриеш себе си, но най-голямото предизвикателство за младите жени е да повярват в себе си, да се доверят на инстинктите си, а не да се оглеждат в другите – да се държат като тях, да се обличат като тях, да говорят като тях".