Сара Джесика Паркър и Виктория Бекъм стават творчески тандем, който ще се пробва на модния пазар със собствена линия.

Фешън индустрията тръпне от нетърпение да научи истина ли е това, или става дума само за поредните клюки около двете известни жени. И едната, и другата са утвърдени като модни икони и успехът от подобно начинание е до голяма степен предопределен, твърди рускоезичният сайт www.elle.ru .

Смята се, че в информацията има голяма доза истина и че дори вече било известно, че Сара и Виктория ще ориентират линията към широка възрастова група – жените от 20 до 50 години.

Скептиците обаче смятат, че колаборация между двете успели, самоуверени жени е малко вероятна. Но ако тя наистина се случи, модният свят ще бъде свидетел на нещо наистина изключително и феноменално. Виктория Бекъм отдавна си е заслужила славата на прекрасен моделиер, а Сара Джесика Паркър завоюва любовта на любителките на модата не само благодарение на превъплъщението си в Кари Брадшоу. Тя има зад гърба си и успешното сътрудничество с Halston Heritage.
Фешън-блогърите и медиите вече се опитват да научат истината от извора и напират за коментари, но онези, които знаят всичко, предпочитат да мълчат многозначително. Тъкмо това кара изкушените да вярват, че се готви някаква голяма изненада. Каква точно ще е тя, вероятно ще стане ясно много скоро.