Сара Джесика Паркър призна, че се е сближила много със своите колежки, докато са снимали продължението на филма "Сексът и градът" в Мароко, и дори са спали в едно и също легло.

Сара Джесика- която играя Кари Брадшоу във феноменално успешната поредица- каза в интервю на вестник "Сън":

"Това, че прекарахме толкова време заедно в отдалечена страна ни направи още по-близки и мисля, че това се вижда на екрана. Живеехме заедно, ядяхме всяко едно ястие задно, седяхме заедно в гримьорната, дори понякога спяхме в едно и също легло."

45-годишната звезда признава, че й е било трудно да бъде далеч от съпруга си Матю Бродерик, 7-годишният им син Джеймс Уилки и близнаците им Марион и Табита, което се родиха миналата година от сурогата майка. Актрисата каза:

"Да съм далеч от дома и децата ми беше изключително трудно, но бих го направила само за тази група от хора." Сара Джесика също призна и най-неприятният й момент от целия филм, а именно сцената в която пее на караоке песента "Аз съм жена". Тя обясни:

"Смятам, че пеенето на караоке е изключително депресиращо. Да пееш насилствено пред мнозинство от пияни хора е наистина ужасно нещо. Бих предпочела да сменям памперси, което всъщност аз тайно обичам да правя."

източник: БГНЕС