Свикнали сме с екстравагантния моден стил на 53-годишната актриса Сара Джесика Паркър, но тя отново успя да втрещи всички критици. Не заради друго, но преди дни тя навлече пижама и тръгна из улиците на Ню Йорк.

Звездата от "Сексът и града" реши да заложи на летен тоалет в слънчево жълти нюанси от ефирни материи. Тя бе облечена в костюм, който обаче модните критици сравниха с пижама. Панталонът й бе шарено жълт, който си пасваше с блузата й в цветни щампи. Но не само това – Кари Брадшоу заложи и на ярко розово, което е сред любимите й. в този цвят бяха обувките й и малката й кокетна чантичка.

Звездата имаше и златен пръстен, както и големи слънчеви очила, през който кокетно намигваше на фотографите, които я уловиха из улиците на Ню Йорк. Важно е да уточним, че актрисата взе участие във фотосесията за италианската марка Intimissimi, с която тя си сътрудничи не за първи път. И този костюм е част от новата колекция на марката.

Очевидно е, че стилът на „пижамата” продължава да е сред модните тенденции, които обаче все още не събират одобрението на модните критици. / jenata.blitz.bg