SARAH BRIGHTMAN пристига в България с екип от 25 човека, сред които бенд и тенор.

Така, заедно с Симфоничния оркестър на БНР, на сцената на 12 ноември ще има повече от 70 музиканти.

Певицата е известна с разнообразния си репертоар, включващ класика, мюзикъли, поп, соул и джаз. Разнообразието в дискографията на SARAH изисква и покана към разнолики музиканти в турнето й. Бендът, който пътува с нея в “Greatest Hits Tour” ще ни отведе в необятния жанров свят на певицата, а симфонистите на БНР - в най-популярните класически композиции.

Шоуто в зала Арена Армеец на 12 ноември ще премине и на поне четири езика. Списъкът от най-популярни песни на британската певица включва композиции на английски, испански, френски и италиански. В София ще чуем хитове като „Time to Say Goodbye”, оригинално изпълнен в дует с Андреа Бочели и „Amigos para Siempre” - с Антонио Бандерас.



Хитовите парчета ще чуем изпълнени в дует с тенор, чието име SARAH запазва в тайна. Най-нежният концерт на годината ще включва още и популярните версии на SARAH на песните “Voyage, Voyage”, “Who Wants to Live Forever” и написаните за нея партии от мюзикъли на Андрю Лойд Уебър като „Котки” и „Фантомът от операта”.
Билети за събитието са в продажба на касите на НДК, Арена Армеец и в мрежата на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет, на цени от 80 до 150 лв.