Поредна алкохолна издънка на актьорското семейство Иван Ласкин - Александра Сърчаджиева, възмути персонала на популярно столично заведение, което заради близостта си с НАТФИЗ се е превърнало в театрален терен за срещи.

Звездната двойка се настанила в кръчмата с шумна компания и демонстрирала кралско самочувствие.

След като обърнали по няколко питиета, Сашка и Иван започнали да се гаврят със сервитьорките, пришпорвали ги да им сервират по-бързо и настоявали да им се обръща специално внимание, пише ''Всеки ден''.

Момичетата се възмутили от поведението на актьорите, които само за няколко часа вече били мъртвопияни.



Келнерките не само хвърчали като луди, за да им угаждат за щяло и нещяло, а се налагало и непрекъснато да събират от земята съборените от пияната компания вилици и лъжици.

Освен всичко останало, Сърчаджиева, която сега води предаването „Денсинг старс", и Ласкин подвиквали на персонала като квартални пияници реплики от типа „Каква си ти?" и „Знаеш ли кои сме?".

''Уж са големи звезди, а се държаха ужасно, направо ме хвана срам заради тях'', сподели за срамната случка една от сервитьорките в заведението. Персоналът на кръчмата си отдъхнал едва след като в малките часове залитащите Сашка и Ласкин се извлекли от заведението.