Фолкпевицата Сашка Васева се кани да участва в първото порно реалити, което се снима в България - Big Boss, като заедно с нея в къщата ще влязат и двете й деца.

"Предложиха ми да участвам, аз се съгласих, но при условие, че взема децата с мен, защото няма кой да ги гледа", коментира пред "Телеграф" дупнишката Мадона.

Според запознати Сашка получила солидна сума от продуцентите, за да я привлекат в новия си проект. Засега участия там са потвърдили Вивиан Костова и Радо Прашката.

Запознати твърдят, че продуцентите са й дали тлъст хонорар, за да имат колоритния й образ в предаването. Засега е известно, че конкуренти на певицата в къщата ще бъдат Радо Прашката и еротичната танцьорка Галина.

Влизането на Сашка Васева с децата й в порношоуто обаче може да й донесе редица неприятности от страна на държавата. Певицата си обещала децата да бъдат в стая отделена от шумните и развратни купони, които може би ще се случват всяка вечер.

Общо 14 души ще се състезават в рамките на 40 дни за наградата от 200 000 евро. Реалитито може да бъде гледано единствено онлайн.