Задницата на Сашка Васева се оказа от най-луксозната S класа. Повод за задявката с турбо чалгаджийката стана новата татуировка, която от няколко дни краси дупето на Дупнишката Мадона.

Явно превъзбудена, в първия учебен ден, след като изпрати сина си Никола, Сашка показа новия си диференциал, „подпечатан" със синьо S. Изскочиха три версии за семантиката на буквата - „секси", „Сашка" и „Слави", пише ''Всеки ден''. Последното е заради коментарната рубрика, която дупничанката води в шоуто на Трифонов.

В интернет форумите обаче бяха категорични, че фолкаджийката счита задницата си за луксозен модел возило. За да е тотален кичът, Сашето демонстрира придобивката си чисто гола в съблазнителна поза, полегнала върху леопардова кожа. Панделка на секси фотоса вързаха абсурдните й чепици, издържани в златисто и увенчани с верига.

Злобни коментатори веднага видяха план за обръщане на медийните прожектори към чалга динозавъра, която все по-рядко попада в полезрението на журналистите. Най-скептичните пък решиха, че снимката е обикновен фотошоп. Не липсваха обаче и закани с откровени сексуални обещания.

На един от фотосите Васева се е увековечила с второто си дете - 6-годишната Христина-Елена. За съжаление „малката принцеса" е така нагримирана, че прилича на танцьорка от „Мулен Руж".