Сашка Васева отново вдигна ръце от некоректността на съпруга й Христо Бакърджиев.

Дупнишката Мадона лее крокодилски сълзи, че бащата на наследниците й изобщо не ги поглежда и буквално ги е оставил в нейни ръце.

Бизнесменът не се интересувал от развитието на децата и от месеци дори не се е интересувал има ли какво да ядат и облекат, научи HotArena.net.

„Жалко е, че има мъже, които зарязват децата си, защото са в развод с майка им. Баща ли е мъж, който не плаща тока и храната на децата си, а предпочита да харчи в казина? Има господ и на него се уповавам – той забавя, но не забравя”, проплака Сашка.



Истината е, че от 4 години насам отношенията между нея и Христо куцат сериозно, като двамата направиха какви ли не опити, за да стопят ледовете помежду си.

Очевидно обаче това няма да се случи, прогнозират хора от най-близкото им обкръжение. От 2010 г. насам 2 пъти Васева подава молба за развод, но впоследствие я оттегля, след обещанията на съпруга й, че той ще се промени, пише в. „Уикенд“.

В крайна сметка обаче бизнесменът така и не си затегна колана, изневерявайки на певицата с разни парясници и лишавайки я от дела й в бизнеса му с автомобилни гуми.



Обтегнатите отношения вкъщи накараха Христо да напусне къщата им в Ресилово, но не само физически бащата си тръгнал от ложето.

Сашка се оплаква, че бащата на децата й е абдикирал от всякакви родителски ангажименти и дори не се интересува какво се случва с челядта му.

„Мен ме оставете – кучета ме яли, но може ли да се наречеш баща, а не вдигаш дори телефона, за да чуеш сина и дъщеря си. 1 стотинка не ми е пратил от половин година насам, не е дал на децата си по една вафла. В същото време е по цял ден в казиното с чашка и цигара в ръка”, бясна е Васева.