Бракът на Дупнишката Мадона Сашка Васева и съпруга й Христо Бакърджиев виси на косъм и този път певицата е твърдо решена на развод. Изпълнителката на „Не мога да те забравя, Георги“ живее сама с дъщеря си Христина-Елена и сина си Христо-Никола, след като мъжът й се изнесъл от дома им. Сашка дори тихомълком е променила семейния си статус във Фейсбук от „Омъжена“ на „Сложно е“.

Близки до ретролегендата разкриха, че инициатор на раздялата този път е самата Сашка, която изгонила Бакърджиев след битов скандал.

Това е третият път, в който семейството е пред разпад за близо 20 години брак. След първата подадена молба за развод Васева забременява с второто им дете и молбата е оттеглена.

През 2015-а двамата отново се скараха заради правата над семейната кола и Бакърджиев подаде молба за развод. В интервю за столичен таблоид съпругът й разкри шокиращи подробности около брака им, които в последствие Сашка опроверга. Дупнишката Мадона заяви, че двамата са изгладили отношенията си и дори е бременна с третото им дете. Бебе нямаше, но и разводът се размина, пише "Галерия". „С Христо много се обичаме и си простихме. Оставаме заедно и никой не може да ни раздели“, заяви тогава Сашка.