Боксьорът Детелин Далаклиев и фолкпевицата Сашка Васева най-вероятно скоро ще бъдат съквартиранти.

Това ще стане през септември, когато двамата ще заживеят заедно като участници в новия сезон на “ВИП Брадър”. С тях екипът на риалитито води усилени преговори.

Далаклиев участваше в последното издание на “Дансинг старс”, което се излъчваше по Нова тв. Но отпадна още в самото начало. Само преди два дни самият капитан на националния ни отбор по бокс обяви, че ще пропусне световното първенство в Казахстан през октомври, защото иска да си даде почивка.

Миналата седмица екипът на продуцентската компания, която прави “ВИП Брадър”, отново е преговарял и със Сашка Васева.

Тя привлече интереса към себе си и след като се появи в “Шоуто на Слави” в средата на юли и поиска от водещия Слави Трифонов никога повече да не я споменава в предаването си.

Освен лица от шоубизнеса продуцентът Нико Тупарев иска в новия сезон на риалитито си да влезе и известен политик. Все още обаче не е ясно дали това ще се случи заради напрегнатата политическа обстановка в страната ни.

Екипът се надява да привлече и някоя звезда от чужбина - както направи с Памела Андерсън в миналия сезон на “ВИП Брадър”. Тогава са водили и преговори с Нина Добрев - канадската актриса с български корени, която стана известна със сериала “Дневниците на вампира”.

И за този сезон на шоуто, както и за миналия, хора от екипа са преговаряли с актьора Башар Рахал. Той обаче не се е съгласил да участва във формта. Журналистът Найо Тицин сам написа вчера във фейсбук: “Истинско удоволствие е да откажеш да участваш във “ВИП Брадър” и да кажеш, че няма финансово предложение, което може да те заинтересува!”

Водени са преговори и с бивши участници в шоуто, между които и готвача Лео Бианки.

По план “ВИП Брадър” трябва да започне в края на септември. Съквартирантите този сезон ще бъдат между 12 и 15 души, но все още никой не е подписал договор. Те ще влязат в изцяло обновената къща на риалитито. Сега се уточнява и как точно ще изглежда тя. По традиция водещ ще е Ники Кънчев.