Радващата се на огромен апетит в къщата на Биг Брадър Сашка Васева реши да мине на диета, но не издържа. Това се случи, след като стана ясно, че е качила осем килограма в играта. Тя се премери на кантара, предоставен й от Големия брат и установи драстичното повишаване на теглото си. От началото на предаването дупнишката Мадона не спира да яде, а апетитът й е повод за подигравки и коментари от страна на съквартирантите. След като се премери обаче, певицата заяви, че е твърдо решена да свали излишните килограми. "Минавам на диета. Ще ям само по едно яйце на ден и малко картофи", отсече чалга дивата.

Като допълнителна помощ идва и седмичната мисия в Къщата, където Сашка ще трябва да играе анимационен герой - Медената питка. Алфредо Торес и Маргарита Хранова пък получиха тайна мисия, отново свързана с килограмите на дупнишката Мадона. Двамата ще трябва тайно да помагат на Сашка Васева и тя да свали най-малко 5 килограма до края на седмичната мисия на съквартирантите
Слабохарактерната Сашка обаче издържа само няколко минути и започна щедро да се черпи със супа и плодове. За да не я следи кубинецът, певицата започна да крие в дивана банана си и да го яде, само когато той не е около нея. Васева обясни, че със сигурност ще изпадне в депресия заради липсата на храна.