Сашка Васева хвърли в пореден потрес своите фенове и антифенове с еротично видеоклипче, озаглавено “Дупнишката Мадона – 100% естествена”, качено в сайта за видеообмен Youtube.

“Нагиздена като евтина жрица на любовта, на фона на гръцка баладка Сашето масажира напращелия си бюст. Вместо интерес обаче, предизвиква погнуса и отвращение, още повече, когато едното й зърно изскача неочаквано, за да бъде обстойно намачкано”, емнаха я веднага сайтовете.

“Аз данък обществено мнение не плащам и не ми пука за коментарите!”, демонстрира пред “ШОУ” прословутия си непукизъм Васева.

Скандалната изпълнителка от Ресилово хвърли пред народното издание и най-големия коз в полза на скандалния си клип в Youtube. Оказва се, че не по-малко скандалният Найден Найденов-Нед, нашумял в първото издание на “Биг брадър”, е оценил по свой начин еротичния клип на приятелката си. “Снощи се видяхме с Нед пред един бар за мъжки стриптийз. И знаете ли какво ми призна?

“Сашенце, като ти гледах клипчето, си направих една... Абе, с една дума, мастурбирал е пред моя клип”, разкри в типичния си безпардонен стил Сашка. И продължи с шокинга:

“Имам си профил в еротичния сайт “Гепи ме”. Целият клип е само за македонците, а само частично за българите, но скоро и те ще видят продължението на клипа, който свършва в най-пикантната си част”.

Изпълнителката разкри пред “ШОУ” и тайната на “зачатието” на скандалния видеоклип. Сашка призна, че той е бил поръчан от... македонски сайт за вибратори. Тя се навила на щуротията по финансови причини

 “Не крия, че го направих за пари, но не съм единствената с такива проблеми в България. Колкото до мъжа ми Христо, той си е в Германия и с него отдавна сме сключили споразумение за свобода на изявите ми, стига, разбира се, да не му изневерявам”, разкри в заключение тайната на еротичната си разкрепостеност Сашка Васева.

Видео