Отсъствието на Александър Кадиев от сутрешния ефир на Би Ти Ви потресе зрителите и породи цяла поредица от зловещи клюки.

Феновете на устатия син на Катето Евро заподозряха, че той е бил позорно изгонен от редиците на телевизията и започнаха да настояват за незабавното му връщане на екран.

Запознати припомниха, че само преди ден около мамин Сашко избухна скандал, заради прекалено голямата му любов към чашката.

Бдителни журналисти разкриха, че не минава и ден, без той да се налее порядъчно с уиски. Станал дотолкова зависим от огнената вода, че понякога се опиянчвал и на работа, като се криел в съблекалнята, пише skandalno.net

Самият Кадиев опита доста неубедително да опровергае тези слухове като заяви, че пиел уиски само от по 300 долара бутилката.

Освен това любимата му марка спирт не се продавала в България и поради това нямал възможност да се налива, дори и да иска.

От телевизията с половин уста отрекоха, че Сашко Кадиев е уволнен и уточниха, че отсъства заради театрално турне в Бургас.

Когато ангажиментите му към сцената приключат, веднага щял да се върне на работа и да заеме мястото си до Деси Стоянова.