Сашо Диков е договорил умопомрачителна заплата от Би Ти Ви, пише „Всеки ден".

За трансфера си от Нова в най-голямата медия Стажанта ще получава рекордно възнаграждение - 20 000 лева на месец.

Солидната заплата Диков ще прибира за удоволствието да се изявява на мястото на досегашната водеща на „Нека говорят" Жени Марчева, която пък е по заместване там след скандалното напускане на Росен Петров.

От месеци насам се говори, че Диков се готви да прецака „Телеман", които са продуценти на предаването му в Нова. Мълвата, че бившият мъж на Аня Пенчева обмисля рокада, тръгна дни след като Росен Петров се изпокара с Би Ти Ви. Тогава Стажанта бе сред най-спряганите му заместници. Диков бил готов да отиде веднага в другата медия, но имал договор с продуцентите си до края на сезона.

Напоследък обаче все по-често се говори, че Сашо се готви да осъществи отдавнашното си намерение да заработи в Би Ти Ви. Самият той призна, че е получил оферта, но на този етап не дава подробности. Клюката реди, че Диков взел решението импулсивно, след като се изпокарал с настоящите си продуценти от „Телеман". Разривът в отношенията им съвпаднал с повторна покана от Би Ти Ви. Без да му мисли много, Диков приел и сега се готви за трансфера си през есента.

Според първоначалната идея, щом премине в Би Ти Ви, Сашо ще привлече в предаването и щерка си Петя Дикова. Тя в момента се изявява като водеща на културната рубрика „Култ". Идеята на Би Ти Ви не е лоша - баща и дъщеря да правят съвместно шоу, като по този начин ще могат да запазят и заглавието - „Дикови". Петя щяла да следи културните теми при татко си и да води някои разговори съвместно с него. Очаква се двамата често да спорят яростно, което със сигурност ще е интересно на зрителите.

*Петя

От медията били убедени в успеха на сливането на двете предавания, а съвместната работа на баща и дъщеря щяла да спечели симпатиите на максимален брой зрители от всички възрастови групи.

От „Телеман" вече били наясно с намеренията на Сашо Диков и дори са готови с негов заместник. Той ще застъпи в предаването веднага щом Стажанта си изнесе багажа от Нова тв. Разбира се, съботното шоу ще бъде преименувано, но засега продуцентите и Нова не са постигнали съгласие за окончателния вариант.

Що се отнася до заместника на Сашо Диков, според клюката в тази роля най-вероятно ще влезе Ники Кънчев. Той е сред най-подготвените журналисти у нас, а и се радва на солиден личен рейтинг. Кънчев все още не казал окончателно „да".