Сашо Диков въртя, сука, но пак я докара до силикона. Водещият на "ДикOFF" по Нова телевизия не устоя на чара на Луиза Григорова и майка и Ивет, които му гостуваха в студиото.

"Много си красива, нали знаеш", подхвана в началото бившият скиор младата актриса. После пусна малка хитринка: "На майка си си се метнала". И веднага хвана бика за рогата с въпроса: "Колко ти е гръдната обиколка?" Диков прочете мерките на Луиза, която е бивш модел в агенцията на майка си. "Гръдната ми обиколка е 87 см, но защото гръдният ми кош е голям, а не гърдите", отвърна с усмивка красавицата. "Защо не си сложиш силикон", подхвърли Диков. "Не искам, не ми е цел да гоня точни мерки", затапи го Луиза.



Тя призна, че наистина слуша Моцарт и неговия реквием, както и Бах. "Дъщеря ти нормална ли е", обърна се водещият към Ивет Григорова. Двете приеха шегата с усмивка, а Луиза все пак намекна, че слуша и "яко техно". "Свирил съм на цигулка една година и също като теб съм играл балет", изтъкна се Стажанта. "Нямам физика за това. Винаги съм знаела, че мога да се науча да танцувам балет много добре, но прима балерина никога няма да стана. Същото беше и когато бях модел. Не съм толкова слаба", отвори душата си Луиза, която мечтае за филмова кариера в САЩ.

Ивет Григорова пък призна, че са искали модели от нейната модна агенция за компаньонки. "Идват, питат, но дотам. Не става. Сигурно има такива, които продават момичета. Да, така е по-лесно и по-добра реклама си правят по този начин, но не и при мен. Разбират, че няма да се получи и разговорите спират дотам", разказа Ивет Григорова, пише ''Блиц''.