Александър Кадиев май е на път да се сдобие с второ дете. След като преди 6 години бившата вече жена на актьора – Таня, го дари с дъщеричката му Кати, сега и новата му любима – Ивелина Чоева, изглежда бременна. В последните седмици тя е подозрително напълняла – нещо, което не се връзва с нейната професия на модел по никакъв друг начин освен чрез предстоящо майчинство.

Сравнението между вида на Ивелина Чоева преди няколко седмици и сега показва видима разлика в теглото на манекенката. Високата и изключително слаба доскоро красавица е започнала видимо да пълнее. Въпреки че коремът й все още е плосък, задните части, бедрата и ръцете й са значително наедрели и това едва ли е случайно. С професия като нейната няколко килограма в повече означават безработица. 24-годишната манекенка обаче не само че не изглежда притеснена от промените в теглото си, а напротив – от всички кадри, които публикува в социалните мрежи, личи колко е щастлива.

Тези дни тя е в Италия заедно с любимия си – Александър Кадиев. Това е първата обща ваканция на младата двойка за лятото. Преди нея Ивелина беше с приятелки в Гърция, а после – за малко на родното Черноморие, където се снима с бившата жена на мъжа си – Таня. Едва сега – в края на август, младото момиче може да се порадва на спокойствие на гаджето си. С двойката пътуват и Александра и Даниел Петканови, които услужливо снимат манекенката и публикуват кадрите в социалните мрежи. От клиповете личи огромната промяна във фигурата й. Съдейки по вида й, Ивелина е качила поне 5-6 килограма в рамките на не повече от месец. Това едва ли се дължи единствено на вкусната италианска пица. Най-вероятно манекенката има по-сериозна причина – предстоящо майчинство, писа Уикенд.