Синът на Катето Евро – Александър Кадиев, упорито мълчи за бременността на приятелката си Таня, която трябва да роди в началото на март.

Водещият на „Преди обед” не желае да разкрие дали вече е приготвил стая за очакваната си дъщеря, пише в. "Монитор".„Колкото и грубо да прозвучи, не искам да коментирам тази тема. Когато му дойде времето, ще обявя първо в предаването си подробности около бебето. Но не е от суеверие, така съм решил”, лаконичен бе за „Монитор” Кадиев.

В момента Сашо е доста зает покрай репетициите за постановката “Горката Франция” в театър “Сълза и смях”

Актьорът съобщи, че ще става баща първо в предаването си. Тогава гост му беше Богдана Карадочева, която директно го попита дали чака дете. “Танчето, моята приятелка, е бременна. Всичко е наред. Няма проблеми. Момиченце е и ще се казва Катерина, като майка ми”, обясни Кадиев.

Най-вероятно именитата баба ще се заеме сериозно с помагането в отглеждането на бебока, тъй като младото семейство има намерение да се премести в къщата й в Панчарево. Катето пък научи, че ще става баба, докато участваше в „Биг Брадър”. Актрисата се похвали, че най-сетне ще изпълни мечтата си да стане баба. Тя от години навивала сина си да се сдобие с детенце, за което да се грижи, но той все се дърпал. „Тази година ще чакаме и внуче”, похвали се самата актриса и във Facebook, позирайки за снимка със снахата Таня.

Звездата от „Оркестър без име” се дразни от слуховете, че е лоша свекърва и всячески се старае да покаже, че е в отлични отношения с гаджето на сина си. „Таня е момичето, което винаги съм искала да родя. Толкова прилича на мен - обича да готви, чистофайница е, обажда ми се, събираме се, всичко си ни е наред”, разкри преди време Евро, пише ''Блиц''.