Актьорът и телевизионен водещ на „Преди обед“ и на предстоящото предаване „България търси талант“ Сашо Кадиев се е разделил с половинката си – танцьорката Таня Тончева.

Красавицата напуснала къщата им в Кокаляне преди няколко месеца и се върнала в родния си Пловдив при родителите си. Тя взела със себе си и дъщеричката им Катерина. Двамата са запазили приятелски отношения и по всяко време Сашо, както и майка му, могат да виждат детето, писа „Галерия“.



Таня взела решението да го напусне заради прекалената му ангажираност. Освен като водещ на две предавания в Би Ти Ви, той участва и в няколко хитови спектакъла, с които често обикаля страната, и Таня на практика почти не го виждала. В малкото си свободно време Сашо не се отделял от компютъра, тъй като е патологично пристрастен към компютърните игри, на които посвещава нощите си.

Таня била огорчена и от факта, че Сашо така и не й предложи брак, като се оправдавал с дежурното клише, че подписът няма никакво значение за връзката. Детето също не успя да ги задържи заедно и дори вече се говори, че Кадиев има нова любов с момиче от арт средите.