Сашо Кадиев е напуснал семейното имение в село Кокаляне, твърдят запознати. Тв водещият се изнесъл от къщата, която обитаваше с майка си Катерина Евро, жена си Таня и тяхната дъщеричка. Напоследък Сашо често бил забелязван преди и след работа не в Кокаляне, а в столичния квартал Манастирски ливади. Кадиев най-редовно бил засичан да пазарува в супермаркетите там, да плаща сметки, да обикаля на разходка в района.

"Държи се сякаш живее тук. Да кажеш, че му е по път към Кокаляне и просто се отбива да напазурава, ама не. Или си е купил апартамент в квартала или посещава някого много, много често.", коментират местните. Те не изключват възможността синът на Катето Евро да има потайни срещи зад гърба на майката на детето си, но споделят, че Сашо избягвал да се показва в женска компания.

Любопитна подробност е, че катастрофата, която актьорът преживя съвсем наскоро се е състояла именно в района на Манастирски ливади. Обясненията на Кадиев, който се отърва невредим, бяха, че злополуката се е случила именно докато отивал на работа. Това издаде, че не всяка вечер водещият нощува в Кокаляне. Съвсем наскоро той намекна, че не желае да сключи брак с Таня и заяви, че не е убеден, че е срещнал точната жена за себе си.

"Не мога да кажа, че е така. С Таня сме заедно от доста години, обичаме се, имаме дете. Но не съм сигурен, че и двамата сме открили тази любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа детето и си гледат часовниците, любовта трудно ще възтържествува", каза той, пише Ретро.