Бурна е връзката на Сашо Кадиев и майката на детето му Таня. Водещият е категоричен, че не желае да отведе до олтара половинката си. Кадиев така и не сбъднал мечтата на Таня да се види като булка, не се съобразил и с думите на майка си Катерина Евро, която многократно го съветвала, че е редно да скрепят семейството си с брак. "Не вярвам в брака. Няма да стане. На всички ни се иска да има вечна любов, в която заедно да изчезнем в маранята. И там да останем завинаги. В добро и в лошо, чак докато смъртта ни раздели.

Но, както е казал Ремарк, любовта е вечна, освен ако междувременно не се случи нещо. И в този смисъл защо е нужно да се кълнем в нещо, което е ясно, че ще нарушим другата седмица, след пет години. Или след сто", изригна Сашо и скандализира с твърдение, че не е убеден, че е срещнал точния човек за себе си.

"Не мога да кажа, че е така. С Таня сме заедно от доста години, обичаме се, имаме дете, но не съм сигурен, че и двамата сме открили тази любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа децата и си гледат часовниците, любовта трудно ще възтържествува", коментира Кадиев, намеквайки за битовите дрязги между него и половинката му.


Двамата с Таня са заедно от 9 години и имат дъщеря на 5. Запознали се в родния й Пловдив и Сашо веднага хлътнал до уши. После тя била известно време в Лондон, а когато се прибрала, веднага се нанесла в семейната къща на Кадиея и майка му в село Кокаляне, пише Ретро.