Въпреки че изминаха повече от шест години откакто загуби баща си, Александър Кадиев не може да го забрави. Вчера татко му Георги, който съпругата му Катето Евро наричаше Жорж, щеше да навърши 69 години и това бе повод водещият на „Преди обед” си спомни за него. Двамата мъже имали конфликти, за които днес Кадиев-младши горчиво съжалява. „Не съм бил прав, когато съм влизал в конфликт с него, които все пак са естествени за две различни поколения. Ако днес бе жив, щях да му поискам прошка”, емоционално призна телевизионерът.


Припомняме, че Георги Кадиев си отиде от рак през лятото на 2012 година. Отношенията им с Катето Евро приятелите на семейството определят като “сложни”, но така или иначе на въпрса кой е бил любимият й мъж, тя винаги е отговаряла: “Това е съпругът ми Георги. Всъщност, той ми е голямата любов и човекът, с когото минахме през целия живот. Човек може да има много любови, да си мисли, че гори, да преживява, но всъщност любовта е само една, голямата, истинската. За съжаление, и тя минава. Но дори и да се скараме, пак ще бъдем заедно.”

Катерина и Георги са гаджета още отпреди култовия филм “Оркестър без име”, с който актрисата става известна. Тя била готова даже да пожертва ролята си в името на любовта, защото снимките били в Созопол и трябвало да се разделят. Двамата стават съпрузи скоро след излизането на филма на екран – през далечната 1981 г.