Тв водещият на "Преди обед" Александър Кадиев разкри най-големите си притеснения и то в ефира на предаването, дочу ХотНюз. "Аз съм се увъртял в кредити...", изцепи се без да иска актьорът пред събеседника си Герасим Георгиев-Геро. Дебеланкото също не скри, че има подобна ситуация в живота му и се чуди как ще се справи със създалата се от пандемията финансова криза.

Младият актьор прояви съчувствие към бившият водещ на "Господари на ефира", но и не пропусна да му напомни, че преди години именно Геро му предвещал, че ще му остане само телевизията за изява. С днешна дата се получило точно това и затова не би могъл да разчита на доходи от театъра, макар и да е известно, че там не се печели подобаващо, но пък пак са пари.

Тази седмица синът на Катерина Евро се завърна в ефира на "Преди обед", след като миналата на линия беше екранната му партньорка Деси Стоянова. От обедното предаване решиха да редуват водещите му, за да не се събират твърде много хора в студиото на продукцията. Този модел обаче не се въведе при конкурентното "На кафе", където Гала все още размишлява по различни теми с т.нар. панел.