Александър Кадиев се похвали с новата си приятелка, която показа дискретно за първи път в социалните мрежи, видя Hotnews.bg. Водещият на „Преди обед“ е на ваканция в Доминикана и на един кадрите в социалната мрежа се вижда как той се разхожда по брега в компанията на дама.

За раздялата с майката на детето му се знае от вече година, а в последните месеци той на няколко пъти бе засичан в компанията на красива младата жена, с която вече не крие близостта си. Вчера, докато Деси Стоянова водеше сама в студиото, Кадиев предприел 13 часов полет до екзотичната държава. Той е настанен в Пунта Кана, където само преди няколко месеца почиваше неговият колега в "България търси талант" Даниел Петканов заедно с жена си Александра.

Явно привлечен от разказите за красотите на Доминикана, Кадиев е решил тази година да замине за далечна почивка. „Как можа да зарежеш козунаците на майка си?“, шегуват се с решението му негови приятели, но гледайки прекрасните плажове с надвиснали палми и невероятните води на океана, феновете му са убедени, че той е избрал правилното място за Великден. Особено впечатление направиха кадрите от посрещането му в хотела, където го чакаше щедра почерпка.