Сексуални подвизи в ефир забъркаха Сашо Кадиев и Аня Пенчева, които бяха гости на шоуто на Николаос Цитиридис миналата вечер. Въпреки възрастта си, актрисата без свян откликваше на палавите намеци на сина на Катето Евро, а бюста си оприличи на... бургери. Твърде многото сексуални подмятания в студиото обаче възмутиха голяма част от зрителите, защото Кадиев може да й е син и такова поведение е вулгарно и пошло.

"Справяме се, репетираме си, играем си, аз я държа за гърдите, хората ни ръкопляскат", изцепи се за стиковката им лицето на "Преди обед", който си партнира с водещата се за един от вечните секссимволи в театъра в комедийната постановка "Тя, той и още двама-трима". "Даже, майка му не ни пречи!", допълни през смях Аня.

Сексуалната тематика продължи с размери, като Кадиев отсече: "Това ми е най-малкият проблем! Ако искаш дълго, хвани се там където трябва!", след което се похвали: "Имам късмет, защото в къщи ме изпраща един секссимвол - Катето Евро, а на сцената ме посреща друг - Аня Пенчева. Когато застанеш между такива жени, тогава ми се обади", изрепчи се с намигване към Цитиридис той.

Аня демонстрира и какво прави Сашо докато играят на сцената. "Той ме хваща и почва да прави така... да се тресе върху гърдите ми", разказва актрисата, а младият й колега допълва в етюда: "Имате прекрасни гърди, добре оформени, неокосмени..." Пенчева финализира темата с шегата, че почнала да си брои децата, за да не се окаже някое и от младока.

Още в началото на гостуването си Аня разказа и за ролята си в нов игрален филм - "Чичо Коледа". "Аз съм баронеса, аз правя секс с по-млад мъж от мен, но не чак толкова млад", поясни фурията. Ролята й е изцяло на немски.