Въпреки че разкрива, че не се вслушва много в това, което му говори главната редакторка на "Преди обед", Сашо Кадиев е категоричен, че не си и помисля да пренебрегва съветите на Слави Трифонов.

Както е известно Дългия е новия му шеф, тъй като през следващите месеци синът на Катето Евро ще се изявява като водещ и на "България търси талант".

Негова партньорка ще бъде Мария Силвестър. Още през първия ден от кастингите двамата не спестиха шегите си към членовете на журито. Сашо Кадиев нееднократно си прави шеги с журито, дори ги изплаши с новината, че неговата партньорка е пострадала зад кулисите. Мария Силвестър също не пощади журито.



За първи път журито, в състав Дарина Павлова, Илиана Беновска, Никиundefined Илиев и Иво Сиромахов, се срещна с кандидатите за слава и титлата „Талант на България” вчера.

Снимачният ден започна изключително динамично и забавно, след като още първите участници, стъпили на сцената на шоуто, провокираха Иво Сиромахов да стане от стола и да се включи в изпълнението им.

Дарина Павлова също се забавлява искрено, но едно изпълнение успя сериозно да я уплаши. Ники Илиев показа сериозни познания не само в кинорежисурата и актьорската игра, но и в бойните изкуства.