“Вирусът любов” е първата песен на триото Братя Аргирови и Александър Кадиев. А в клипа ѝ участва и новата жена до актьора и водещ на “Преди обед”. “Няма да коментирам това”, заяви Кадиев пред “24 часа”. Всъщност новата жена до него е 23-годишният топмодел от Хасково Ивелина Чоева. От години тя работи в Лондон и се е снимала за корицата на “Вог”. Тя създаде безплатно мобилно приложение в помощ на жени и деца в риск или вече претърпели насилие.

"Мъжът е пациент по всяко време. Той често боледува от любов. Не му е в ред имунната система. Разбива се от всеки вирус нов. Опитва се на здрав да се преструва, но тази роля хич не му върви. Доказано е, че не се лекува любов с рецепти, билки и пари. От времето на Парис и Елена блондинки и брюнетки го морят. Той киха, кашля, плаща и дъх поема и боледува пак за първи път."

Тематично като за новата си любов, Кадиев пее тези рими в първата си песен в трио с братя Аргирови. Предложението към него да излезе и на музикалната сцена идва от двамата братя. По песента работят 2 месеца заедно с група “Акага”. Премиерата на парчето ще е до дни - на 14 май, в ефира на “Преди обед”.