''Поръчах и Иво Аръков, и Илия Павлов, и Жоро Илиев, и Златко Иванов (б.р.-Баретата). Сега ще поръчам и Цецо Василев.''

Това казва пред "Галерия" през смях бизнесменът, прочул се покрай връзката си и драматичните раздели с актрисата Елен Колева, пише ''Блиц''.

Името му се свърза с боя над актьора Иво Аръков, който уж заглежда любимата на майонезения бос.

"Сега - в рамките на сериозното. Да бях аз - да е пълна травматологията на "Пирогов" от такива, с които се свързва името на Елена. Това първо. Второ - в такива "случки" аз сам си върша работата, а не пращам други хора. И трето - най-важното - ако е вярно, че сензационното разкритие е направил криминалист от 6 РПУ, присъствал на разпита на момчето и споделил тази "информация" със столичен седмичник. Ба си казуса! Ако е вярно това, трябваше да съм призован отдавна - я като свидетел, я като посочен за поръчител, я като нещо друго'', казва Найденов. И допълва, че по официален ред ще попита МВР как точно стоят нещата, тъй като се компрометирали името и имиджът му.

''Аз това момче (б.р.-Иво Аръков), не го познавам. Ако те с Елен са си го "монтирали", то не е било за времето, през което тя беше с мен'', категоричен е бизнесменът.

''Да, малкият не е облечен в симпатията ми, но това не е заради медийно изфабрикувания "триъгълник", а заради човешкия типаж на момчето. Аз така и не се ориентирах - актьор ли е, модел ли е, пианист и китарист ли е, стихоплетец ли е, готвач ли е, каратист ли е, секссимвол ли е...Когато някой твърди, че е много неща, обикновено не е нито едно от тях'', смята Найденов.

*Иво и Елен

"Ако неговата случка е "хванах си кака, за да ме отрака, но животът взе, че ме наака", толкова по-зле за него. Нещо на жиголо ми лъха от това, което научавам'', допълва той.

''Няма никаква вероятност да съм участник във ВИП Брадър. Дори и срещу целия бюджет на предаването, колкото и да е той. Не обичам да играя роли, а бих бил принуден, ако искам да спечеля. А и лагери и интриги са нещо, което органично ненавиждам и не изповядвам като поведение'', казва Найденов, който се включи в Домсъвета на риалити шоуто и коментира като външен наблюдател.

По думите му в Къщата най-интересни за анализ са му Йорданка Христова и Ели Гигова, които не се състезавали с другите, а със себе си, както и Тити Папазов, който си имал своята донкихотовска кауза.

Медиите го свързаха с една от участничките в "Сървайвър", тъй като той предпочете партито на предаването на bTV в деня на старта на ВИП Брадър и се появи с Ралица Кирилова. Някогашната фотографка от "Нощен Труд" се спряга за новото завоевание на бизнесмена.

"Ралица освен обидно секси е едно много мило и подчертано интелигентно момиче, а другото, каквото и да било, не е предмет на обществено достояние", казва загадъчно Найденов.

*Сашо Найденов със сървайвърката Ралица Кирилова, с която го свързват в последно време