Бизнесменът Александър Найденов съвсем скоро може да се прости с прякора си „Майонезата“, както и с бизнеса си. Както е известно, Александър е съдружник в популярна фирма. В последно време обаче е станал доста нежелан от останалите акционери в компанията и те се чудят как да вземат неговия дял от бизнеса.

След шумната си раздяла с актрисата Елен Колева, глъчката около която не е секнала и до днес, Сашо се бил променил коренно и станал нетърпим за околните. Страстта му към чашката се превърнала в зависимост и в голяма част от времето той бил неадекватен. Освен че си туширал мъката с голям брой питиета, Найденов посягал все по-често и към успокоителни. Комбинацията между двете просто ти размътва мозъка, а Сашо го избивало на агресия.

Стигнало се до там, че Найденов се излагал дори на официалните бизнес срещи и затова спрял да ходи на тях под претекст, че не се „чувствал добре”. Именно за да не повлече компанията към бездната, партньорите на Александър решили да му направят примамливо предложени да му изкупят акциите. И без това той все говорел, че вече не му се работи и му е време да се пенсионира.

В последно време Сашо не е добре със здравето и се нуждае от активна почивка, най-вече след мелето, на което стана жертва наскоро. Ръкопашната битка всъщност не била първата, в която Майонезата се забърквал, но все не можел да си седи кротко, пише Уикенд.

Бодигардът на Майонезата, Стоян, отдава негодувал срещу своя господар и неадекватното му поведение. Стараел се да не показва недоволството си, но редовните побоища и кърканият чорбаджия му идвали в повече. Момчето споделило пред приятели, че се надява след напускането на фирмата от Сашо, да се цани на работа при някои от неговите авери, за да „диша по-леко”.

Източник: slava.bg, сн.: Булфото