Незалязващият Сашо Роман разкри, че работи върху ново парче, в което участие ще вземат и двамата му сина – Данчо и Генади. Изпълнението ще е балада и ветеранът обещава, че ще се превърне в хит. „В скоро време зрителите да очакват песен с трима ни. Ще пеем една хубава балада и ако сме живи и здрави, другия месец може би ще е готова“, заяви легендата в предаването „Зад кулисите“ по ФЕН ТВ.


Това няма да е първото съвместно парче на Сашо Роман с наследниците му. Преди седмици той и неговият син Данчо Роман направиха премиерата на песента „Скитник без душа“ в ефира на ФЕН ТВ. В нея обаче другият син – Генади - участва само като инструменталист. Легендарният изпълнител коментира дебютния клип така: „Синът ми реши да изпеем тази песен, идеята е негова. Добре изпято парче, добре прието от фенове и зрители. Събира все положителни коментари, което може само да ме радва“, категоричен е Сашо Роман.

Певецът издаде също, че подготвя нов аранжимент на две от старите си песни, но не сподели на кои точно: „Работя стабилно, правя ново звучене на две от старите ми парчета, с нов аранжимент, с нов саунд. На моите приятели много ще им допадне. Скоро ще направя клип на една от двете песни и мисля март месец да ги пусна в действие“.
Данчо Роман, който е най-новото попълнение на Diapason Records, не крие, че е горд с популярния си баща и че цял живот се е учил от него. „Имам план да продължавам да се занимавам с музика и постепенно ще правим още песни. Взимам пример от баща ми. Той е мой учител в живота и следвам неговия пример. Хубаво е да имаш такъв известен баща. Любимата ми негова песен е „Гълъбите бели“, откровен е Данчо.