Босовете на CBS излязоха с официално изявление по казуса с голямата си звезда Чарли Шийн, чиито персонални проблеми са на път да съсипят кариерата му в хитовия ТВ сериал "Двама мъже и половина", съобщава avtora.com

"Изпитваме сериозно притеснение относно личните проблеми на Чарли, но продължаваме да стоим зад него и да го поддържаме, тъй като отношението му към работата винаги е било изключително професионално", се посочва в комюникето.

Както е известно, от края на 2009 година актьорът непрестанно е в центъра на различни скандали, като се започне от побоя над съпругата му Брук Мюлер, фиаското с порно звездата Капри Андерсън в хотел в Ню Йорк и купона с нейни колежки в Лас Вегас преди няколко седмици.

Въпреки това обаче, от CBS рязко смениха тона, след като първоначално разкритикуваха поведението на звездата, като според слухове, това се дължи на железния му договор, според който Чарли Шийн получава по 2 млн. долара на епизод. Евентуално уволнение означава солидно обезщетение, което е и най-сериозният мотив ръководството на канала да смекчи значително тона си.