Комични фрази и кошмарни опити за говорене на чужд език от героите в сериала „Столичани в повече” са сред любимите лафове на тийнейджърите у нас, сочи резултатът от интернет играта, направена в електронната страница на bTV.

В забавната анкета са се включили близо 16 000 човека. Освен хлапетата и хората в по-зряла възраст също пренасят в ежедневието си странните реплики на героите от „Столичани в повече”.

На най-голяма „почит” се радва комичният руски език на Йовка (Ева Тепавичарова). „Не разбираю. Пажалуйста малко, ани трябва да дойдат всекий мамент. Сега ще се обадаюся” е любимо на тийновете.

След него се нарежда изказването на Димо (Иван Панайотов): „Искам да поздравя моята годеница, която става с една година по-красива и с една година по-умна.” И коментарът на баба Марийка (Стоянка Мутафова):

„То така излиза, че съм най-красивата и най-умната.” Почитатели има и лафът на Славка Лютова (Силвия Лулчева):

„Затова ли я родих Яна, да я връзваш по дупките и да я гърмиш! Ами завърти се малко вкъщи, направи си твое дете и го завирай, където си искаш!” Зрителският вот е оценил и бисерите на малката Яна Лютова (Мина Маркова): „Някой ден ще избягам от вкъщи и ще се върна бременна с татуировки!”