В късните часове на 21 септември, националния празник на Армения, гост в студиото на Денис Ризов ще бъде един от най-известните арменци в българската телевизия – продуцентът Магърдич Халваджиян.

За първи път той ще излезе от позната си роля и вместо за телевизия ще говори за...секс. С въпросът „По-добри любовници ли са арменците?” Денис ще провокира госта си в опит да отмъкне няколко съвета как да подобри любовният си живот. Ако и вие искате да откриете тайните на Казанова, не пропускайте сряда вечер, „Денис и приятели” от 23:00 само по БНТ1.

Темата ще остане актуална и с Мисис Глоуб Румяна Маринова, която ще разкаже какво правят омъжените жени, когато са далеч от съпрузите си и кой изневерява повече – мъжете или жените. Преди дни красивата блондинка се завърна от САЩ, където предаде короната си на новата победителка в конкурса. От нея зрителите ще разберат още какво се случва зад кулисите на женските конкурси за красота. Доктор Маринова ще разбие клишето, че красивите жени обикновенно са глупави и ще разкаже повече за професията си.

„Ходенето на зъболекар е по-страшно от екстремните спортове”, това признават следващите гости в студиото, малко преди да видят д-р Маринова в кабинета й и да се убедят, че профилактичните прегледи могат да бъдат не само полезни, но и приятни с лекари като нея.

Крум Кузманов, един от организаторите на Exit Extreme Film Fest и победителят от тази година, парапланеристът Веселин Овчаров ще се опитат да убедят Денис, колко е важно да бъде екстремен. Дали ще успеят и как е готов да вдигне своят адреналин?

Очаквайте "Денис и приятели" в сряда, 21 септември от 23:00 само по БНТ1